Ποιοι είμαστε

Το GreeksCOOL  είναι ένας online εκπαιδευτικός χώρος εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας και της επιστημονικής και πολιτιστικής κληρονομιάς σε άτομα ελληνικής καταγωγής αλλά και σε λάτρεις του ελληνικού πολιτισμού. Προσφέρονται μαθήματα σε πραγματικό χρόνο σε όλο τον κόσμο από Έλληνες φιλολόγους μέσω πλατφορμών τηλεδιασκέψεων, αλλά και βιντεομαθήματα που μπορούν να προβληθούν σε οποιαδήποτε συσκευή οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Όλα μας τα μαθήματα επικεντρώνονται στη σωστή χρήση του προφορικού και γραπτού λόγου μεταδίδοντας τη γνώση που είναι απαραίτητη, χωρίς τη μετάδοση ορολογιών και πληροφοριών που κουράζουν τον μαθητή. Η εκπαιδευτική διαδικασία διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα κάθε μαθητή και συνδυάζεται με ευχάριστες δραστηριότητες που προσφέρουν επιπλέον γνώση.

Γιατί διασκεδάζοντας… μαθαίνουμε καλύτερα!

Καθηγητές

-χωρίς-τίτλο-6.png
Ηλιάνα Σαράντου
Καθηγήτρια
Εκπαιδευτικός - Φιλόλογος
Ελένη Λαμπίρη
Καθηγήτρια
Φιλόλογος - Συγγραφέας

Το GreeksCOOL προέκυψε έπειτα από πολλούς αποχαιρετισμούς σε αεροδρόμια. Φίλοι, συγγενείς, συμπατριώτες βρίσκονται διασκορπισμένοι έξω από τα σύνορα της Ελλάδας, χωρίς όμως να τη λησμονούν και να αποζητούν επαφή με την παιδεία και τον πολιτισμό της. Αυτή η αγάπη και η ανάγκη για σύνδεση με τις ρίζες μας, σε συνδυασμό με τις σπουδές μας στην ελληνική γλώσσα, μάς οδήγησε στη δημιουργία του GreeksCOOL, μιας πλατφόρμας που έχει ως στόχο τη διδασκαλία και τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας και της επιστημονικής και πολιτιστικής κληρονομιάς σε άτομα ελληνικής καταγωγής αλλά και σε λάτρεις του ελληνικού πολιτισμού.

Μάθε ελληνικά online σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον που σέβεται τις ανάγκες σου.

Ανακάλυψε τον σπουδαίο ελληνικό πολιτισμό και την πλούσια ιστορία της χώρας μας.

Ανάπτυξε τις γνώσεις σου και γίνε κουλ στο GreeksCOOL.

Σας προτρέπουμε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας για να πληροφορηθείτε λεπτομερώς για τις δυνατότητες που σας προσφέρει.
Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας λύσουμε απορίες και να εγγραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε νέα μας. Ελπίζουμε να σας γνωρίσουμε σύντομα.

 Η ομάδα του GreeksCOOL.

Επικοινώνησε μαζί μας

  info@greekscool.com
  Style switcher RESET
  Body styles
  Color settings
  Link color
  Menu color
  User color
  Background pattern
  Background image